Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 145, хонда сивик купе или фиат купе

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

според мен каквото и да избереш има няколко признака които трябва да са ти определящи: погледни как е интериора....седалката има ли луфт....волана дали е изтъркан.....педалите и скоростния лост също....това са признаците за счупена от каране кола и за по-малко карана кола
    щото ако ще 2002 година да е колата можа да са навъртени толкова много километри че после свят да ти се завие от ремонти
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

интериора на фиата който гледах на горубляне беше мн запазен, нямаше и дим от ауспуха, всичко си работеше, ше го водя във вторник на сервиз и ако е ок - тва ше е....засега....гледах и една гтв, мн запазена също, ама няма да ми стигнат кинтите в момента, може догодина да се прехвърля на гтв
      '99 Alfa 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от moxie
        интериора на фиата който гледах на горубляне беше мн запазен, нямаше и дим от ауспуха, всичко си работеше, ше го водя във вторник на сервиз и ако е ок - тва ше е....засега....гледах и една гтв, мн запазена също, ама няма да ми стигнат кинтите в момента, може догодина да се прехвърля на гтв
        Хммм. Как ли е завършила тази авантюра сега след няколко месеца
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
          Първоначално публикувано от moxie
          Хммм. Как ли е завършила тази авантюра сега след няколко месеца
          Човекът си купи Алфа Ромео GTV но отдавна не се е вясвал във форума.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
          X